Utvändig rekond i Stockholm

Om du vill fräscha upp bilen och få den att se helt ny ut rekommenderas det att göra en utvändig rekond i Stockholm. Det behöver inte vara så dyrt och med tanke på att det faktiskt kan göra så att bilen få ett högre värde är det en bra investering.

Tid, väder och vind

Att ens bil exteriör påverkas av tid, väder och vind är ett som är säkert. Små stenskott och repor eller andra störande märken i lacken uppstår till exempel ofta med tiden. Det är även vanligt att lacken förlorar sin lyster och blir matt och tråkig, vilket drar ner hela bilens utseende. Avlagringar och olika fetter byggs också upp lätt, speciellt på lacken och i hjulhusen. Alla dessa saker måste tas bort regelbundet om man vill att bilen ska se så fin ut som möjligt och dessutom för att man ska kunna köra den länge.

En billig utvändig rekond i Stockholm

En rekond fixar dessa problem

Med en utvändig rekond avfettas hela bilen med olika medel, sedan spolas den av och behandlas med särskilda rengöringsmedel. Det får bort all uppbyggd smuts och fetter som har lagt sig på lacken. Bilen poleras upp och ibland kan den även lackas om ifall man väljer till det. En utvändig rekond gör bilen skinande ren och fräsch, precis som om den kom direkt från fabriken.