Invändig rekond i Stockholm

Att göra en invändig rekonditionering är ett riktigt bra val om du vill fräscha upp bilen så pass mycket att den känns helt ny igen. I Stockholm finns det många bilvårdsföretag som kan erbjuda olika typer av rekond. Det bästa av allt är att det inte tar så lång tid och att det faktiskt inte är särskilt dyrt.

Vad kostar en rekond?

Hur mycket det kostar att göra en invändig rekond i Stockholm beror på vilket företag du vänder dig till, men räkna med några tusenlappar. Tretusen kronor inklusive moms är till exempel ganska vanligt pris, men det går givetvis att hitta det billigare om man tittar runt lite. Generellt så är de allra billigaste alternativen inte lika bra som de dyrare när det kommer till rekond.

Hur fungerar en rekond?

När du gör en invändig rekond i Stockholm betalar du för att hela insidan ska bli uppfräschad och rengjord på djupet. Hur det går till kan skilja sig lite åt beroende på företaget, men det är vanligt att kupén och bagaget dammsugs noggrant. Efter det brukar mattorna tas ut och dammsugas, tvättas av och även behandlas med diverse kemikalier. Hela interiören dammas, dammsugs och torkas av inklusive handskfacken och instrumentbrädan.

I trånga utrymmen används ofta högtrycksluft för att få loss smuts som sedan dammsugs. Alla fönster och speglar tvättas och poleras för att bli skinande rena. Tvätt för klädseln ingår inte alltid, men man brukar kunna lägga till det. Har bilen tygklädsel brukar den kemtvättas och är det läderklädsel rengörs den med särskilda medel. Det tar bort alla fläckar och blir riktigt rent och fräscht. Efter en invändig rekond får bilen den där härliga doften som man förknippar med helt nya bilar.

En smart investering

Ingenting slår en rekonditionering när man vill fräscha upp bilens interiör. Fast, det är inte bara för att man ska kunna njuta av en ren bil som man gör en rekond, utan det finns även andra viktiga anledningar till att man kostar på sig denna service. Bilens värde kan nämligen stiga och därför är det många som väljer att göra detta precis innan en försäljning. Gör en invändig rekond i Stockholm för att själv uppleva hur effektivt det är.

Ge bilinteriören nytt liv med en invändig rekond i Stockholm