Helbilsrekond i Stockholm

Helbilsrekond i Stockholm, när du vill ta väl hand om din bil. Har din bil behov av lite eller mycket omvårdnad? När man lämnar in sin bil till en rekonditionering så blir den nästan som ny igen. De rengör hela bilen in och utvändigt, polerar upp och förseglar lacken så den håller längre, för att skydda bilen. Bilen känns nästan helt som ny igen.

Din bil behöver också spa ibland

Vi tycker kanske att vi tar hand om bilen, när vi ger den en tvätt då och då. Det är ungefär som när vi snabbduschar på morgonen innan jobb. Men att lämna bilen på rekonditionering, är som att lämna in bilen på ett välbehövligt spa. Där den blir omhändertagen och skrubbad inifrån och ut. Firman lägger på ett skyddande hölje på lacken, som är som kroppens hud, det är där vi ofta blir hårt utsatta för påfrestningar av väder och vind. Ge bilen denna välbehövliga behandling ibland, så håller den längre.

Helbilsrekond i Stockholm ger din bil välbehövlig omvårdnad

Bilens hållbarhet ökar

En bil utsätts dagligen för mycket påfrestning och framför allt lacken får utstå stenskott, vägsalt och omväxlande värme och kyla, vilket sliter på den. Hos en bilrekonditionering rengör man först varsamt med en avfettning, sen poleras den upp och vaxförseglas. Detta gör att lacken håller längre och inte blir rostangripen. Även invändning är det stor daglig påfrestning och rekonditioneringen rengör den noggrant med speciella medel för varje enskilt material. Vid önskemål kan de även tvätta med våtrengöringsmedel, för att få bort alla fläckar och behandla mot uppkomna odörer, som till exempel från sin blöta hund. Denna totala omvårdande behandling ökar bilens hållbarhet.